Fedt at du var tiltrukket af at komme her!

DETTE KAN DU GLÆDE DIG TIL
Det du kan forvente er at jeg i gennemsnit sender ca. 1 mail til dig om ugen. Længden varierer afhængig af hvad jeg har på hjertet.

Jeg sender dig værdifulde tips og viden om Loven om Tiltrækning. Jeg deler historier og beretninger fra mine kursister og du får også mails med information om mine workshops, onlinekurser og bøger.

Fællesnævneren for alt hvad jeg laver er: Loven om Tiltrækning.


HVIS DU FORTRYDER - LÆS DETTE
Hvis du fortryder din tilmelding, så kan du når som helst afmelde dig igen med et enkelt klik.

I hver eneste mail jeg sender til dig, finder du helt nederst i mailen en direkte link til afmelding.

GDPR OG BESKYTTELSE AF DINE PRIVATE OPLYSNINGER
I forhold til de oplysninger du giver for at tilmelde dig, så skal du vide at det kun er mig der har adgang til dem og jeg deler ALDRIG dine oplysninger med andre.

Du får nu en række e-mails, som du skal læse igennem og acceptere for at din tilmelding kan gå igennem.  I den sidste mail du modtager, får du et klikbart link, så du kan downloade din e-bog.  Og du får også et direkte link til playlisten med alle episoder af: Loven om Tiltrækning Live Show som finder sted hver fredag kl. 12.00.

Det er en god ide at du tilføjer min mailadressen. (focusandflow@stofanet.dk) til din adressebog, så er du sikker på at det jeg sender, finder vej til dig. - Særligt hvis du har en Gmail eller lignende mailsystemer kan det være en rigtig god ide.

Har du svært ved at finde mails fra mig, så husk at tjekke din SPAM mappe.


Skab en fantastisk dag - eventyret venter derude...

Bettina


 
* Det er nødvendigt at udfylde dette felt
Email Marketing Powered by Mailchimp