Yeah!

Først og fremmest ... hvor er det fedt, at du er her!

Og så det lidt kedelige formelle:

Udover at du selvfølgelig er i gang med at tilmelde dig til den grundlæggende træning i Loven om Tiltrækning (som koster 0,- kr.) Så tilmelder du dig samtidig også min nyhedsmail.

Den kommer ca. 1 gang om ugen. Du kan forvente at jeg fortæller dig om de workshops, foredrag og kurser jeg holder, men du kan også glæde dig til at få masser af viden om, hvordan Loven om Tiltrækning er på spil i vores liv - både dit og mit.

Hvis du på et tidspunkt fortryder din tilmelding, eller bliver træt af at få viden om Loven om Tiltrækning, så kan du selvfølgelig ALTID let og ubesværet afmelde dig igen med et enkelt klik. Hver gang du modtager en nyhedsmail fra mig, vil der nederst i mailen være et link du kan klikke på, hvis du vil afmeldes.

De oplysninger du giver (dit navn og din email) bliver kun set af mig. Jeg passer på alle dine oplysninger og de deles kun med mig, og aldrig med andre.

Nå, det var alt det formelle....

Nu til sagen...

Lige om lidt, når du har klikket på rækken af mails, der bliver sendt til dig, så får du adgang til videotræningen: TRÆNING I LOVEN OM TILTRÆKNING MED BETTINA

Videotræningen vil give dig redskaber og tips til at komme i gang med at bruge Loven om Tiltrækning mere bevidst i dit liv. For den er der jo selvfølgelig allerede.


Før tilmeldingen er gennemført, får du lige et par emails, som du skal åbne og klikke på osv.

Linket til VIDEOTRÆNINGEN kommer også til dig i en af dem. - Og lige præcis den mail, kan være en god ide at gemme, så du kan finde den igen.


Husk at kigge i din *SPAM* mappe, da nye nyhedsbreve har det med at ende der.

Det er en god ide at du tilføjer min mailadressen til din adressebog, så er du sikker på at nyhederne fremover finder vej til dig. - Særligt hvis du har en Gmail, kan det være en rigtig god ide.


Skab en fantastisk dag - eventyret venter derude...

Bettina

 
* Dette felt er påkrævet
Email Marketing Powered by Mailchimp