Yeah!

Fedt at du er her.

Det du kan forvente, når du tilmelder dig er følgende:

Loven om Tiltrækning Live Show blev sendt første gang i august 2019. I begyndelsen hver anden fredag. Men i foråret 2020 ændredes formatet således at Loven om Tiltrækning Live Show nu sendes hver fredag kl. 12.00. Det foregår i Facebook gruppen, som du får adgang til i den sidste mail.

Når du tilmelder dig, kan du forvente at få en ugentlig mail fra mig. Mailen kan indeholde tips og tricks om Loven om Tiltrækning. Du får også mails med informationer om workshops, onlinekurser og bøger - og selvfølgelig også gode tilbud.

Hvis du fortryder din tilmelding, så kan du altid afmelde dig igen. Det gøres med et enkelt klik. Hver gang du får en mail fra mig, vil du i bunden af mailen finde et direkte link, hvor du kan afmelde dig med det samme.

GDPR
I forhold til de oplysninger du giver for at tilmelde dig, så skal du vide at det kun er mig, der adgang til dem og jeg deler aldrig dine oplysninger med andre.

Du får nu en række e-mails, som du skal læse igennem og acceptere for at din tilmelding kan gå igennem.  I den sidste mail du modtager, får du et arbejdsark som du kan printe ud. Arbejdsarket indeholder nogle af de emner, som vi kommer omkring på Loven om Tiltrækning Live Showet. Så kan du tage noter undervejs og vide at alle guldkornene er samlet et sted.

Du får også et direkte link til Facebook gruppen, hvor det hele foregår. For at få adgang til Facebook gruppen, skal du skrive din email adresse.

Det er en god ide at du tilføjer min mailadressen til din adressebog, så er du sikker på det jeg sender, finder vej til dig. - Særligt hvis du har en Gmail, kan det være en rigtig god ide.

Har du svært ved at finde mails fra mig, så husk at tjekke din SPAM mappe.


Skab en fantastisk dag - eventyret venter derude...

Bettina

 
* påkrævet
Email Marketing Powered by Mailchimp